كوچك يا بزرگ كردن بخش :.زمان عقربه اي

در پی شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سیلمانی

.

بسم الله الرحمین الرحیم

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّـهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْيَاءٌ عِندَ رَ‌بِّهِمْ يُرْ‌زَقُونَ

شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی قلب تمام ملت بزرگ ایران را اندوهگین و روانمان را مکدر ساخت.

شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی قهرمان مبارزه با تروریسم و امید آزادی‌خواهان و مستضعفان بود، این شخصیت بی‌نظیر نماد بین‌الملل مقاومت بود که با شهادتش اندیشه و منش مقاومت به صورت مضاعفی در جهان گسترده‌تر می‌شود و ان شاءالله شهادت او آغازی به پایان حضور آمریکا در منطقه خواهد بود.

گرچه امروز ایران، داغ بزرگی به سینه خود دارد اما آن شهید آسمانی به اوج مقام و منزلت خود رسید و آخرین درجه خود را از سرور و سالارش امام حسین (ع) دریافت کرد.

ما دانشگاهیان، ضمن تبریک و تسلیت بمناسبت شهادت سردار عالی مقام حاج قاسم سلیمانی محضر مبارک حضرت بقیة الله الاعظم (عج) و رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی ایران، هر کدام سربازی جان بر کف برای ولایتیم و راه مجاهدت را ادامه خواهیم داد.

بی تردید، مستکبران جهانی و آن آمریکای خونخوار تاوان سختی در برابر آن خون ریخته شده خواهد داد و ما منتظر خونخواهی هستیم.